19/03/2024

RSS

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΕΩΝ

29/12/2010

Σε μια πολύ όμορφη γιορτή που διοργάνωσε η Ι. Μητρόπολή μας την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή των παιδιών των ιερέων της Μητροπολιτικής μας περιφέρειας, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας πρόσφερε δώρα στα π980αιδιά, που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό και τη χαρά τους.

974Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια επίκαιρη ομιλία από την πρεσβυτέρα Ιωάννα Τσέτσεκα, ενώ στη συνέχεια τα παιδιά είπαν τα ποιήματά τους και τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και παραδοσιακά κάλαντα με τη συνοδεία μουσικών οργάνων.

975

976Την παρουσίαση έκανε ο π. Ηλίας Βουρβουριώτης, διευθυντής του βρεφονηπιακού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στη Σπάρτη, όπου στο χώρο του πραγματοποιήθηκε η γιορτή, ενώ την ευθύνη της οργανώσεως είχε ο γεν. Αρχερατικός Επίτροπος π. Συμεών Παπαγεωργίου.

982

999Στο τέλος της γιορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας παίρνοντας τον λόγο και απευθυνόμενος στα παιδιά, τα συνεχάρη για την προσπάθειά τους και την άριστη απόδοση των ποιημάτων τους και των τραγουδιών και τους ευχήθηκε ο γεννηθείς Κύριός μας να τα προστατεύει και να τα καθοδηγεί πάντα στη ζωή τους.984

987988Απευθυνόμενος προς τους γονείς τους παρότρυνε να μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους την αγάπη τους για τον Χριστό και την Εκκλησία μας και τους υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει όπως μέχρι τώρα να βρίσκεται πάντοτε κοντά τους σε οποιαδήποτε ανάγκη τους.989

993Στη συνέχεια,  εκ μέρους των παιδιών προσφέρθηκε στον Σεβασμιώτατο μια ανθοδέσμη και αμέσως μετά δόθηκαν τα δώρα στα παιδιά και γλυκίσματα σε όλους.

9971001