29/03/2024

RSS

Εκδήλωση για την παιδική κακοποίηση με συνδιοργανώτρια την Ιερά Μητρόπολή μας

19/11/2018

ΑΦΙΣΑΣτο πλαίσιο της καμπάνιας του Συμβουλίου της Ευρώπης «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ», για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 19:00, στην αίθουσα «Λακώνων Ποιητών Νικηφόρου Βρεττάκου & Γιάννη Ρίτσου» του Διοικητηρίου Λακωνίας , θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα «Πρόληψη της Παιδικής Σεξουαλικής Κακοποίησης».

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Έλενα  Ράπτη, ως εκπρόσωπος της καμπάνιας στην Ελλάδα και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης και του Δικτύου Κοινοβουλευτικών.

Σκοπός της καμπάνιας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας, προκειμένου τα μηνύματα να φτάσουν σε γονείς και παιδιά.

Το πάνελ των ομιλητών θα πλαισιώσουν η ψυχολόγος κ. Σταυρούλα Μητρούση, η δικηγόρος κ. Βερόνικα Λέκκα και ο Υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Λακωνίας κ. Βασίλειος Τσιγαρίδης.

Συντονίστρια της εκδήλωσης είναι η εκδότρια κ. Χριστιάνα Χιώτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας με την Ιερά Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης, την Ιερά Μητρόπολη Μάνης, την Δ/νση Αστυνομίας Λακωνίας και τη Δ/νση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Λακωνίας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.