19/03/2024

RSS

Αθλητές του Ασύλου Ανιάτων τιμήθηκαν από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπαρτιατών

19/04/2010

002Στις 12 Απριλίου 2010 και ώρα 20:00 στο Λεωνίδας Παλλάς, 4 αθλητές από το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων ‘‘Ο Άγιος Παντελεήμων’’ – Άσυλο Ανιάτων, συμμετείχαν στην ετήσια Γιορτή Αθλητισμού που πραγματοποίησε ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπαρτιατών.

003Ο Αθλητικός Οργανισμός τίμησε τα μέλη της αθλητικής αποστολής του Ιδρύματος που θα λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics –  Δοκιμαστική Διοργάνωση Special Olympics Αθήνα 2011 καθώς και για τις συμμετοχές τους σε 8 (οχτώ) Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics με σημαντικές διακρί- σεις σε ατομικά αγωνίσματα.

Οι αθλητές του Ιδρύματος είναι οι: Καπελέρης Φραγκίσκος,  Ανδρι- τσάκη Σταματική, Αθανασάκος Ηλίας, Κερασιώτη Νικολέτα και θα συμμετάσχουν σε αγωνίσματα του στίβου. Οι Αγώνες θα διεξαχθούν από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2010 στην Αθήνα. Ευελπιστούμε πως η συμμετοχή των παιδιών του Ιδρύματος μαζί με το Γυμναστή τους κ. Αθανάσιο Σκιαδά, θα έχει σαν αποτέλεσμα σημαντικές διακρίσεις που θα επιβραβεύσουν τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν.