28/03/2024

RSS

Επιτυχημένο το 16o Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης Κοκκινόραχης

11/07/2014

DSCI1280 DSCI1287 DSCI1279

 

 

 

 

 

 

 

Το 16ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης πραγματοποίησε η ενορία Κοκκινόραχης το απόγευμα της Δευτέρας 7 Ιουλίου 2014 στο προαύλιο του Ι.Ν Αγίου Νικολάου. Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ενορίας, γεμίζοντας ασφυκτικά τον χώρο έξω από τον Βυζαντινό Ναό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Ενοριακή Χορωδία Κοκκινόραχης ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους με ποιοτικά τραγούδια, εισπράττοντας κατ’ επανάληψη θερμό χειροκρότημα. Υπεύθυνες για τη χορωδία ήταν οι Μουσικοί: Χαρούλα Βελισσάρη – Βαδάκογλου, Τριάδα Παλαιοκώστα και Αδαμαντία Μωυσάκου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχε αναλάβει το μέλος του Φιλοπτώχου Ταμείου Κοκκινόραχης κ. Κωνσταντίνα Αλεξοπούλου.

Στο τέλος του μουσικού προγράμματος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένων και εφημέριος Κλαδά π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας απένειμε στα Μέλη της Χορωδίας αναμνηστικά ενθύμια. Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους το φιλανθρωπικό τσάι, καθώς και στις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου και της Ενορίας για την οργάνωση της εκδήλωσης.

DSCI1292 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

Το 16ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης τίμησαν με την παρουσία τους οι ιερείς: π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένων και εφημέριος Κλαδά, ο π. Θεολόγος Γκιουζέλης εφημέριος Παρορίου, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Σπάρτης κ. Παρασκευάς Καλομοίρης, ο Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, η Διευθύντρια του Γηροκομείου Σπάρτης κ. Τούλα Πανάγου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινόραχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Κοκκινόραχης κ. Αναστάσιος Χούπης και η νέα Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Σπάρτης κ. Παναγιώτα Ανδρακάκου.

DSCI1296 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε το βίντεο από το 16ο Φιλανθρωπικό Τσάι της Κοκκινόρραχης, κάνοντας κλικ εδώ.