29/03/2024

RSS

Κοπή Βασιλόπιτας Ενορίας Θεολόγου

09/01/2014

O OO

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα έκοψε η Ενορία του Θεολόγου ανήμερα των Θεοφανείων 6 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα. Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα τα παιδιά του Κατώτερου Κατηχητικού Σχολείου Κοκκινόρραχης με την βοήθεια της κατηχήτριας τους κ. Δέσποινας Παπαδοπούλου  έπαιξαν ένα επίκαιρο σκετς, ενώ τα παιδιά του Θεολόγου με την βοήθεια της κ. Ρούλας Ζαχαράκη απήγγειλαν ποιήματα σχετικά με τις εορτές του Δωδεκαημέρου. Στην συνέχεια η Ενοριακή Χορωδία της Κοκκινορράχης με την βοήθεια της μουσικού Τριάδας Παλαιοκώστα έψαλλε κάλαντα από όλη την Ελλάδα.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο συνταξιούχος ιερέας π. Χρήστος Τσαγκαρούλης ο οποίος κατάγεται από τον Θεολόγο, ενώ τους ύμνους απέδωσαν οι ιεροψάλτες Θεόδωρος Τσαγκαρούλης, Κλεομένης Φιλιαντρής και Ευθύμιος Δημητρόπουλος. Οι κυρίες του Φιλόπτωχου Ταμείου είχαν φροντίσει όλα να είναι στην εντέλεια, ενώ το φλουρί έπεσε στον κ. Δημήτριο Μακρή.

Την επιμέλεια της εκδήλωσης είχαν ο π. Συμεών Παπαγεωργίου και η κ. Ρούλα Ζαχαράκη, ενώ παραβρέθηκαν ο συνταξιούχος εφημέριος του Θεολόγου π. Γεώργιος Φιλιαντρής, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτης Σάλαρης, η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Θεολόγου κ. Νίκη Ζαχαράκη  και η Διευθύντρια του 5ουΔημοτικού Σχολείου  Σπάρτης Αδαμαντία Αλέξη.

 

O O O