28/03/2024

RSS

Χριστουγεννιάτικη εορτή Κατηχητικού Σχολείου και Ενοριακής Χορωδίας Κοκκινόραχης

17/12/2013

u t d

 

 

 

 

 

 

 

Με ενθουσιασμό και ζωντάνια τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου και η Ενοριακή Χορωδία  Κοκκινορράχης πραγματοποίησαν την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας τους, τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή τους. Τα παιδιά παρουσίασαν με τη βοήθεια των κατηχητών τους, Δέσποινας Κουκούτση –Παπαδοπούλου και Ελβίνας Λάτση, ύμνους, ποιήματα και σκετς, ενώ οι κυρίες της Ενοριακής Χορωδίας Κοκκινορράχης έψαλαν παραδοσιακά κάλαντα απ’ όλη την Ελλάδα με τη βοήθεια των μουσικών τους Χαρούλας Βελισσάρη Βαδάκογλου και Τριάδας Παλαιοκώστα.

 

e c p pp n nn

Στη γιορτή αυτή τιμήθηκε και μία νέα του Κατηχητικού Σχολείου, η Δέσποινα Χούπη, που επέτυχε φέτος την εισαγωγή της σε Πανεπιστημιακή Σχολή. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η φαρμακοποιός κ. Μαρία Αρφάνη ευχαρίστησε εκ μέρους του Κοινωνικού Φαρμακείου την ενορία Κοκκινορράχης, για την πολύτιμη βοήθεια της στην αγορά εμβολίων για άπορα παιδιά και ταυτόχρονα ενημέρωσε το πολυπληθές κοινό για το τι προσφέρει το Κοινωνικό Ιατρείο και Φαρμακείο. Την γιορτή έκλεισε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βρεσθένης π. Βασίλειος Μιχαλόχρηστας, ο οποίος απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης και συνεχάρει τα παιδιά και τους συντελεστές.

Τη γιορτή τίμησαν με τη παρουσία τους ο Εφημέριος Αγίας Παρασκευής Αμυκλών π. Ιωάννης Προφύρης, ο Εφημέριος Σταδίου Τριπόλεως π. Αναστάσιος Χαϊδάς, ο Διευθυντής του 9ου Δημοτικού Σχολείου Σπάρτης κ. Δημήτριος Μιχαλάκος, η Νηπιαγωγός του 7ου Νηπιαγωγείου Σπάρτης κ. Σταμάτα Παπαθανασοπούλου, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καραβά κ. Νικόλαος Καρμοίρης και ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινορράχης κ. Λάμπρος Παλαιοκώστας.

o bb w