19/03/2024

RSS

Επιτυχημένος ο Μαραθώνιος Αγάπης

11/06/2013

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το βράδυ 10 Ιουνίου στο Σαϊνοπούλειο Αμφιθέατρο η συναυλία που οργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας με το γνωστό και καταξιωμένο Λάκωνα ερμηνευτή Ζαχαρία Καρούνη, στο πλαίσιο της εκστρατείας “η Λακωνία Συλλογοί-ζεται“, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των Ιδρυμάτων της Μητροπόλεως.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα να λαμβάνει το λόγο και να αναφέρεται  στην εκστρατεία εθελοντισμού, με σκοπό τη στήριξη των Ιδρυμάτων της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας & Σπάρτης. Ιδιαίτερα εξήρε τη συμβολή και την αρωγή των Συλλόγων του Νομού Λακωνίας και  ευχαρίστησε  καθέναν ξεχωριστά και όλους τους συλλόγους μαζί για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους στην προσπάθεια αυτή.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

 

 

 

 

Η κ. Τζανετέα υπογράμμισε ιδιαίτερα την ανάγκη να στηριχθούν από όλους τους Λάκωνες τα ιδρύματα, τα οποία ανήκουν σε όλο το Λακωνικό λαό και δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να κινδυνεύσουν σε μια τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσεως.

Αμέσως μετά, το λόγο έλαβε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Ευστάθιος, ο οποίος, συγκινημένος για την πρωτοβουλία και το διαρκές και αμέριστο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας και των φορέων της προκειμένου να υποστηριχθούν με κάθε πρόσφορο τρόπο τα ιδρύματα, εξέφρασε  την άπειρη ευγνωμοσύνη του και τις θερμές ευχαριστίες του τόσο προς την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, όσο και προσωπικά προς την Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζανετέα, στην οποία μάλιστα απένειμε τον Μεγαλόσταυρο της Χιλιετηρίδος του Οσίου Νίκωνος, που αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση της Ι. Μητροπόλεως μαζί με τον δίκαιο έπαινο της τοπικής Εκκλησίας για την προσφορά και την στήριξή της στο έργο της. Με τον τρόπο αυτό τίμησε στο πρόσωπό της όλους τους Λακωνικούς Συλλόγους και όλους εκείνους, οι οποίοι συστρατεύθηκαν, ώστε να επιτύχει η μεγαλειώδης αυτή εκδήλωση.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

 

 

Επιπροσθέτως, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους μουσικούς και ιδιαίτερα τον πολυτάλαντο και χαρισματικό ερμηνευτή Ζαχαρία Καρούνη για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους και την προθυμία τους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση αυτή.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Κατόπιν το κατάμεστο από κόσμο αμφιθέατρο του Σαινοπουλείου ιδρύματος γέμισε με τους ήχους της ποιοτικής ελληνικής μουσικής, που με το δικό του μοναδικό τρόπο ερμήνευσε ο Ζαχαρίας Καρούνης, ενώ ο κόσμος σιγοτραγουδούσε μαζί του και έδειχνε με το  αυθόρμητο και έντονο χειροκρότημά του τον ενθουσιασμό του.

Όλοι όσοι βρέθηκαν στη συναυλία αυτή ένιωσαν περήφανοι για το «δικό τους παιδί» Ζαχαρία Καρούνη και  μίλησαν για μια ξεχωριστή βραδιά, που θα μείνει βαθιά χαραγμένη στη μνήμη τους.

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Φωτογραφίες – κείμενο

Γραφείο τύπου Ιεράς Μητροπόλεως

Επίσης φωτογραφίες του κ. Μιχ. Καρούνη μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ βίντεο του ιδίου παρακάτω.

 

 

 

afisa zax548291_149252855244468_1465223102_n