28/03/2024

RSS

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΣΑΪ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΥΣΤΡΑ

08/03/2013

DSCN4664DSCN4646Πολύ επιτυχημένη ήταν και εφέτος κατά ομολογία των παρευρισκομένων η  καθιε-ρωμένη φιλανθρωπική εκδήλωση του Ενο- ριακού Φιλοπτώχου Ταμείου Μυστρά, που έγινε την Κυριακή του Ασώτου 3 Μαρτίου 2013, στο Κέντρο “Κάστρο” της ιστορικής κωμοπόλεως.

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη ακόμη και έξω σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, από Μυ- στριώτες και όχι μόνον. Σε μια εποχή κρίσης και ύφεσης ξεδιπλώθηκαν τα αλληλέγγυα αισθήματα των συνανθρώπων μας για τους ευσεβής και εμπερίστατους.

Τους παρευρισκομένους καλοσώρισε εκ μέρους του ΔΣ της Φιλοπτώχου ο πρόεδρος  πρωτ. Λάζαρος Σκάγκος, εφημέριος Μυστρά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αιδεσιμολογιώτατος π. Κων/νος Ορφανάκος, ως εκπρόσωπος του Σεβ. Μητροπολίτη κ.κ. Ευσταθίου, οι βουλευτές κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, κ. Αθανάσιος Δαβάκης, ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μυστρά κ. Χρήστος Μπουγάδης, η  δημοτική σύμβουλος κ. Ε. Παπαστάθη, ο ιατρός κ. Κοντονής του  Γ.Ν. Σπάρτης και η προισταμένη Αιμοδοσίας κ. Καλκάνη, ο ιατρός κ. Σ. Ρέβης, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μυστρά κ. Δημήτριος Σκρουμπέλος κια το μέλος κ Παναγιώτα Μαυρακάκη και τέλος η Επιστημονική Υπεύθυνη – Κοινωνική Λειτουργός κ. Ασπασία Γκουντούνα,η οποία και μίλησε εκ μέρους του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Νομού Λακωνίας, με θέμα ” Η Φιλοσοφία της Πρόληψης και Γνωριμίας με το Κέντρο Πρόληψης ΔΙΑΥΛΟΣ και τις Υπηρεσίες του”.

DSCN4643DSCN4654DSCN4656Μετά την επιτυχημένη λαχειοφόρο αγορά, ο υπεύθυνος π. Λάζαρος Σκάγκος ευχαρίστησε τους χορηγούς της και τις κυρίες που ετοίμασαν και προσέφεραν τα πλούσια σπιτικά γλυκίσματα, καθώς και όλους τους παρευρισκομένους.