Skip to main content
search
ΑρχείοΔελτία ΤύπουΕπικαιρότητα

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΡΥΤΗ

By 15 Απριλίου 20113 Μαΐου, 2011No Comments

IMG_0260IMG_0259Με την δέουσα εκκλησιαστική τάξη και μεγαλοπρέπεια τελέσθηκε η ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου κατά την 8η Απριλίου ε.ε. στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης (Μετόχιον Ιεράς Μονής Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων) στην Αναβρυτή. Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος, ο οποίος και έψαλλε την Δ΄ στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο ενώ απηύθυνε λόγους επίκαιρους και ωφέλιμους προς τους πολλούς και ευσεβείς χριστιανούς που είχαν συγκεντρωθεί στην Ιερά Μονή.

Στην ακολουθία παρέστησαν ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Γρηγόρης Αποστολάκος, ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Σταύρος Αργειτάκος καθώς και ο Διοικητής του ΚΕΕΜ Ταξίαρχος κ. Αθανάσιος Σαπουντζής. Μετά το πέρας της ακολουθίας προσφέρθηκε κέρασμα προς όλους τους παρευρισκομένους.

Την ευθύνη και φροντίδα του χώρου του ιερού μετοχίου έχει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ιερόθεος Βαρβιτσιώτης, ο οποίος και αναλώνει όλες του τις δυνάμεις στην διατήρηση της πνευματικότητος του χώρου, αφού πολλοί είναι οι πιστοί που προστρέχουν στην Παναγία την Φανερωμένη.

IMG_0262IMG_0266

 

IMG_0271

Close Menu