29/03/2024

RSS

Ο Διοικητής ΔΑΝ Μεγίστης, ευχαριστεί τα παιδιά της Α΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου Αρρένων της Ταϋγέτης, για τις ζωγραφιές που απέστειλαν στο φυλάκιο της Ρω

31/07/2018

DSC02484Ο Διοικητής ΔΑΝ Μεγίστης, Συνταγματάρχης Δημήτριος Καζάνας, λαμβάνοντας από τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Ταϋγέτη, τις ζωγραφιές που έφτιαξαν τα παιδιά Δ΄ – ΣΤ΄ Δημοτικού για τους φαντάρους που υπηρετούν στη Ρω, με αφορμή την παρουσίαση από τη συγγραφέα παιδικών βιβλίων κ. Άννας Ιακώβου της Κυράς της Ρω, έστειλε στον αρχηγό της Α΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου Αρρένων π. Παναγιώτη Λάτση, την παρακάτω ευχαριστήρια ηλεκτρονική επιστολή.

 

Αιδεσιμολογιώτατε Πατέρα Παναγιώτη Λάτση,

Με χαρά παραλάβαμε σήμερα τον φάκελο που μας αποστείλατε με τις πολύ όμορφες και εμπνευ-σμένες από την «Κυρά της ΡΩ» ζωγραφιές των παιδιών της κατασκήνωσης που ηγείστε. Η κίνησή σας αυτή μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να υπηρετούμε εδώ στα «Μαρμαρένια αλώνια του Έθνους», υπερασπιζόμενοι με κάθε κόστος και την τελευταία σπιθαμή Ελληνικής γης.

Είναι επίσης ευχάριστο το γεγονός, το οποίο σας τιμά ιδιαίτερα, να μεταδίδουμε στα μικρά αυτά παιδιά την φλόγα του έθνους, μαθαίνοντάς τα για τους ήρωές του, μεταξύ των οποίων υπήρξε και η σύγχρονη ηρωίδα Δέσποινα Αχλαδιώτη ή όπως έμεινε στην ιστορία η «Κυρά της ΡΩ».

Με εκτίμηση

Ο Διοικητής ΔΑΝ Μεγίστης

Συνταγματάρχης Δημήτριος Καζάνας

 

Δείτε την επιστολή του π. Παναγιώτη καθώς και τις

ζωγραφιές των παιδιών, κάνοντας κλικ εδώ: