28/03/2024

RSS

Κοπή Βασιλόπιτας στο Ίδρυμα Μολάων ‘’η Αγία Παρασκευή’’

16/01/2018

Το απόγευμα της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα περιθάλψεως ηλικιωμένων και ατόμων με ειδικές ανάγκες ‘’η Αγία Παρασκευή’’ στους Μολάους. Την πίτα ευλόγησε, όπως κάθε χρόνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας και Πρόεδρος του Δ.Σ του Ιδρύματος κ.κ. Ευστάθιος.

Το Ίδρυμα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους φίλους του, κληρικούς και λαϊκούς, που καθ’ όλη την διάρκεια του προηγούμενου έτους το ενίσχυσαν υλικά και ηθικά.

Αρχικά ο Διευθυντής  π. Παναγιώτης Λεγάκης, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφερόμενος συνοπτικά στη λειτουργία και προσφορά του Ιδρύματος. Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο σεπτός Ποιμενάρχης μας, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι στήριξαν εμπράκτως το Ίδρυμα, τον χρόνο που πέρασε, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα την λειτουργία του. Ακολούθησε η ευλογία της Βασιλόπιτας και η διανομή των κομματιών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι  ο μαέστρος κ. Κωνσταντίνος Κέκκερης με την κα Μαρκέλα Πετράκου ανέλαβαν την μουσική επένδυση της εκδήλωσης με ένα όμορφο πρόγραμμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, , οι Βουλευτές  κύριοι Αραχωβίτης και Δαβάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Λακωνίας κα Αδαμαντία Τζανετέα, ο Δήμαρχος Δ. Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης, οι Αντιδήμαρχοι Δημοτικής Ενότητας Μολάων και Μονεμβασίας κύριοι  Μαυρομιχάλης και Βουνελάκης αντίστοιχα, ο Διοικητής του ΚΕΕΜ ο Ταξίαρχος κ. Χατζηνικολάου,  ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μολάων κ.  Γιάννου, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δ. Μονεμβασίας κα. Αλειφέρη ,η Περιφερειακή σύμβουλος κα. Μπελεγρή, Δημοτικοί Σύμβουλοι, κληρικοί, εκπρόσωποι  συλλόγων και πλήθος κόσμου.

(φωτογραφικό υλικό: pakialakonias.gr)

DSC_8843 (2) DSC_8848 (2) DSC_8877 (2) DSC_8908 (2) DSC_8917 (2) DSC_8936 (2) DSC_8940 (2) DSC_8954 (2)