29/03/2024

RSS

Νέα επίσκεψη του Σεβ. Μητροπολίτη μας με τον κ. Τζανέτο Φιλιππάκο στις Κατασκηνώσεις Ταϋγέτης

11/07/2017

Το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιουλίου 2017 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος μαζί με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Τζανέτο Φιλιππάκο επισκέφθηκαν εκ νέου τις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στην Ταϋγέτη.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Φιλιππάκος ερχόμενος σε επαφή με χορηγούς κατάφερε να εξασφαλίσει μεγάλη ποσότητα κρέατος που καλύπτει και τις τέσσερις φετινές περιόδους καθώς και αθλητικό και φαρμακευτικό υλικό. Επίσης χθες πρόσφερε στις Κατασκηνώσεις δύο Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και δύο εκτυπωτές.
Αφού γευμάτισαν όλοι μαζί στην τραπεζαρία, η αρχηγός της α΄ κατασκηνωτικής περιόδου των κοριτσιών πρεσβυτέρα κ. Αμαλία Κρυπωτού μίλησε για το τεράστιο έργο του σεπτού Ποιμενάρχη μας στην Ταϋγέτη καθώς και για τα πνευματικά οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Επίσης ευχαρίστησε τον κ. Φιλιππάκο για την πολύτιμη συνεισφορά του στην εύρυθμη λειτουργία των φετινών Κατασκηνώσεων, ενώ του προσφέρθηκε εκ μέρους των παιδιών ένα αναμνηστικό δώρο.
Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Ευστάθιος απηύθυνε πατρικά λόγια αγάπης στα παιδιά, ενώ ευχαρίστησε – για μία ακόμα φορά – τον κ. Φιλιππάκο για την παρουσία του, την πολύτιμη βοήθειά του καθώς και για τη νέα προσφορά του.
Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών να μιλάει στα παιδιά υποσχόμενος συνέχεια στη βοήθειά του. Στη συνέχεια μοίρασε δώρα σε παιδιά και στελέχη προσφορά της εταιρείας Folie Follie.

(φώτο: Γιώργος Βαμβαλής)

033 032 050 052 059 064 071 074 079 082 099 093 039 116