19/03/2024

RSS

Όμορφη καλοκαιρινή γιορτή στον Βρεφονηπιακό Σταθμό ‘’ο Άγιος Βασίλειος’’

20/06/2017

DSC01970

DSC01974

DSC01987

DSC01977

DSC01996

DSC02014Το απόγευμα της Δευτέρας 19 Ιουνίου 2017, στον προαύλιο χώρο του Βρεφονηπιακού Σταθμού «Ο Άγιος Βασίλειος» της Ιεράς Μητροπόλεώς μας στη Σπάρτη, πραγματοποιήθηκε ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στα όμορφα ελληνικά νησιά.
Αρχικά ο Διευθυντής του Σταθμού π. Ηλίας Βουρβουριώτης, καλωσόρισε τα μέλη του Δ.Σ, και τους προσκεκλημένους, ενώ ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύθηκαν για άλλη μια χρονιά τα παιδιά τους στην αγκαλιά της τοπικής Εκκλησίας. Επίσης μετέφερε τις πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου προς όλους τους παρευρισκομένους, ο οποίος δεν μπόρεσε να παραβρεθεί λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.
Στη συνέχεια η νηπιαγωγός του Σταθμού κ. Σταυρούλα Κομποχόλη έδωσε το έναυσμα να ξεκινήσει η γιορτή. Πρωταγωνιστές τα παιδιά του προνηπιακού τμήματος. Γονείς, συγγενείς κ φίλοι τα απόλαυσαν να απαγγέλλουν ποιήματα – άλλα με δυνατή φωνή, άλλα πιο διστακτικά, άλλα με χάρη – να χορεύουν με σκέρτσο κα να παίζουν παιδικά παιχνίδια με ανταγωνισμό κ συναγωνισμό.
Η γιορτή ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη απονομή των ενθυμίων από τον Διευθυντή του Σταθμού π.Ηλία Βουρβουριώτη στα χαρούμενα παιδιά. Αμέσως μετά οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν γλυκά εδέσματα και χυμούς, προσφορά των γονέων, ανταλλάσσοντας ευχές για ένα όμορφο καλοκαίρι.