28/03/2024

RSS

Επίσκεψη παιδιών της Ενορίας Τσεραμιού στο Άσυλο Ανιάτων Σπάρτης.

06/04/2010

100_1759100_1762Τη Μεγάλη Τετάρτη, 31/03/2010, παιδιά της ενορίας  του Τσεραμιού, συνοδευόμενα από τον ε- φημέριό τους π. Π. Λάτση και ορισμένους γονείς, ε- πισκέφθηκαν το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πα- σχόντων της Ιεράς Μη- τροπόλεώς μας, ο «Άγιος Παντελεήμων».

Εκεί, τους υποδέχθηκε ο διευθυντής του Ασύλου Α- νιάτων π. Ιωάννης Προφύ- ρης, 100_1763ο οποίος, αφού έκα- νε εκτενή αναφορά στη δημιουργία, την εξέλιξη και την προσφορά του Ιδρύματος όλα αυτά τα χρόνια, μίλησε στα παι- διά για την αγάπη με την οποία ο καθένας μας πρέπει να περιθάλπει τα άτομα με ειδικές ανάγκες, ενώ εκφράζοντας τη χαρά του γι’αυτή την επίσκεψη της ενορίας Τσεραμιού, ευχαρίστησε θερμά τα παιδιά με τους γονείς τους για τα ωραία σπιτικά γλυκίσματα τα οποία είχαν ετοιμάσει και τα οποία προσέφεραν ολοπρόθυμα στους τροφίμους για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα.

Στη συνέχεια, η κ. Αλεβετσοβίτη Παναγιώτα, ξενάγησε τους ενορίτες του Τσεραμιού στους χώρους του Ιδρύματος, κυρίως δε στις αίθουσες του σχολείου, όπου καθημερινά οι τρόφιμοι εκπαιδεύονται από άρτια κατηρτισμένο προσωπικό και αναπτύσσουν ποικιλοτρόπως τις δεξιότητές τους.