29/03/2024

RSS

Αξιέπαινη πρωτοβουλία από τα παιδιά των Κατηχητικών Κοκκινόραχης

21/04/2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Με σύνθημα ‘’αλλάζουμε προς το καλύτερο το χωριό μας’’ τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου Κοκκινόρραχης ανέλαβαν μία αξιέπαινη πρωτοβουλία λαμβάνοντας και δίνοντας ταυτόχρονα μαθήματα ζωής, αγάπης και σεβασμού.
Συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής 17 Απριλίου 2016 ενόψει της Εορτής του Πάσχα και με γνώμονα τον σεβασμό στην εκκλησία και τους κεκοιμημένους του χωριού τους, τα παιδιά καθάρισαν, άσπρισαν και καλλώπισαν το προαύλιο του βυζαντινού Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, το νεκροταφείο, το παρκάκι της πλατείας και τη παιδική χαρά.
Συμπαραστάτες τους ήταν ο εφημέριος Κοκκινόραχης και Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας π. Συμεών Παπαγεωργίου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοκκινορράχης, οι Κατηχητές τους, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κοκκινορράχης – Κλαδά – Αφυσσού, γονείς και συγγενείς των παιδιών.
Με την ολοκλήρωση των εργασιών, των οποίων το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, όλοι οι συμμετέχοντες/ουσες έδωσαν υπόσχεση και για άλλες τέτοιες ωφέλιμες πρωτοβουλίες το προσεχές διάστημα.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA