29/03/2024

RSS

Το Κατηχητικό Σελλασίας ευχαριστεί την οικ. Γιαννακόπουλου για την ανεπανάληπτη εμπειρία

07/03/2015

20150308_185410 08_PAO_PAOK 23_PAO_PAOK

 

 

 

 

 

 

 

Η Ενορία Σελλασίας με ανακοίνωσή της εκφράζει ευγνώμονες ευχαριστίες προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ιδιαίτερα την οικογένεια Γιαννακόπουλου, που κατάγεται από τη Σελλασία και την οποία έχει βοηθήσει ποικιλοτρόπως, για την όμορφη και ωφέλιμη ευκαιρία που είχαν τα παιδιά του χωριού να παρακολουθήσουν τον αγώνα καλαθοσφαίρισης ΠΑΟ-ΠΑΟΚ την Κυριακή 8 Μαρτίου 2015 στο κλειστό του ΟΑΚΑ στο Μαρούσι.

Κατά την επίσκεψη τα παιδιά έτυχαν εγκάρδιας και ενθουσιώδους υποδοχής από τον ίδιο τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ κ. Δημήτριο Γιαννακόπουλο, ο οποίος μερίμνησε και για τη γενναιόδωρη προσφορά πολλών δώρων στους νεαρούς προσκεκλημένους. Επίσης με τα παιδιά μίλησαν και φωτογραφήθηκαν ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Σπαρτιάτης αθλητής της ομάδας Γιώργος Διαμαντάκος και η εμβληματική μορφή της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού και πλέον παράγοντας της ΚΑΕ Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Όπως τονίζει ο εφημέριος Σελλασίας π. Νικόλαος Τσέτσεκας στη σχετική ανακοίνωση: «Η ανεπανάληπτη αυτή εμπειρία έχει πια καταλάβει μία ιδιαίτερη θέση στις ψυχές των νέων της Σελλασίας, καθώς αποτέλεσε μία ψυχαγωγική διέξοδο από τη φθοροποιό – σε πολλές εκφάνσεις της – καθημερινότητα, και είναι βέβαιο ότι θα συντελέσει στην ανάπτυξη μιας γόνιμης σχέσης με τον αθλητισμό».

59_PAO_PAOK_KOSMOS_SELLASIAS 60_PAO_PAOK_KOSMOS_SELLASIAS 20150308_183648