29/03/2024

RSS

Μία ιδιαίτερα ωφέλιμη εκδήλωση στην ενορία Σελλασίας

10/10/2014

_Β+φ+__Ε+-_Γ 2 _Β+_+__Ε+-_Γ1 _Β+φ+__Ε+-_Γ 3

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου στο παλαιό δημαρχείο της Σελλασίας  η πολύ εποικοδομητική ομιλία που είχε προγραμματιστεί από την ενορία της Αγίας Τριάδος,  με θέμα: «Μεγαλώνοντας με αγάπη υπεύθυνα παιδιά. Τα καλοπροαίρετα λάθη των γονέων».

Ομιλητής ήταν ο κ. Ευάγγελος Ρέντας, κλινικός ψυχοθεραπευτής ενηλίκων-οικογενειών, παιδοψυχοθεραπευτής. Ο εισηγητής ανέλυσε με ενάργεια την έννοια της γονικής αγάπης και τι σημαίνει «υπεύθυνο παιδί», παραθέτοντας και σχολιάζοντας κλασικά «καλοπροαίρετα» λάθη των γονέων, μέσα από γλαφυρά παραδείγματα αποτυπωμένα σε διαφάνειες και βίντεο.

Την ομιλία παρακολούθησαν πολλοί γονείς, οι οποίοι με τις ενδιαφέρουσες παρεμβάσεις τους και τους εύστοχους προβληματισμούς τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ολοκληρώνοντας ο οικείος εφημέριος π. Νικόλαος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Ρέντα, γιατί ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση της ενορίας και προσέφερε στους παρευρεθέντες πολύτιμες γνώσεις σχετικές με το κρίσιμο ζήτημα της ορθής ανατροφής των παιδιών.