Skip to main content
search
ΑρχείοΕπικαιρότηταΝεότητα

Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Μολάων επισκέφθηκε το Γηροκομείο Μολάων ”η Αγία Παρασκευή”

By 19 Δεκεμβρίου 201329 Δεκεμβρίου, 2013No Comments

zΤο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στους Μολάους  επισκέφτηκε πρόσφατα τo Γηροκομείο Μολάων ”η Αγία Παρασκευή” της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να δώσουν τα παιδιά και οι εργαζόμενοι του Κέντρου, μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα των ηλικιωμένων,  που φιλοξενούνται στον χώρο αυτό. r

Οι ηλικιωμένοι μαζί με το Διευθυντή του Ιδρύματος  π. Παναγιώτη Λεκάκη υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα τους επισκέπτες.    Τα παιδιά τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, συνομίλησαν με τους παππούδες και τις γιαγιάδες και προσέφεραν σε αυτούς δώρα φτιαγμένα από τα ίδια τους τα χέρια: μια εικόνα της Παναγίας ζωγραφισμένη σε καμβά, μια Χριστουγεννιάτικη κάρτα μεγάλου μεγέθους καθώς και Πρωτοχρονιάτικα γούρια. Στο τέλος της επίσκεψης τα παιδιά με μια φωνή ευχήθηκαν στους ηλικιωμένους να έχουν καλές γιορτές και αυτοί με την σειρά τους ανταπέδωσαν τις ευχές.
Σε σχετική ανακοίνωσή του, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης εύχεται σε όλους καλές  γιορτές με υγεία και υπενθυμίζει πως δεν πρέπει να ξεχνάμε τη τρίτη ηλικία, γιατί όπως τα παιδιά έχουν ανάγκη από τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους έτσι και οι ηλικιωμένοι έχουν  ανάγκη από τα εγγόνια τους.

p e c

Close Menu